ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Η ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Στη Μόσχα βρίσκεται η αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Παπακανέλλου, συμμετέχοντας στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος. Η αθλήτρια θα αγωνιστεί στο Αεροβόλο Πιστόλι της κατηγορίας γυναικών, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014.

ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ

Νέο ατομικό ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι της κατηγορίας γυναικών, κατάφερε η Δήμητρα Παπακανέλλου, στο Β' Κύπελλο ΣΚ.Ο.Ε. Αεροβόλων όπλων, την 19η Ιανουαρίου 2014 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Η αθλήτρια του Συλλόγου μας, κατάφερε 384/400, κερδίζοντας έτσι την πρόκρισή της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρωσία στο τέλος Φεβρουαρίου.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤ' ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚ.Ο.Ε. ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ

Ασημένια  η Παπακανέλλου Δήμητρα στο ΣΤ' Κύπελλο ΣΚ.Ο.Ε. Αεροβόλων 'Οπλων στις  14 - 15/12/2013 στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Ενώ νέο ατομικό ρεκόρ (371/400) σημείωσε η Αγγελίδη Ελένη στον ίδιο αγώνα.

                           

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ Α' ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚ.Ο.Ε.

Καλή χρονιά με ένα ασημένιο μετάλλειο, έφερε η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Δήμητρα Παπακανέλλου για τον "ΕΨΙΛΟΝ", στο Α' Κύπελλο ΣΚ.Ο.Ε. το Σαββατοκύριακο 11-12/1/2014 στο Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Καλή αρχή λοιπόν, που ευχόμαστε να φέρει γούρι στο Σύλλογό και τους αθλητές μας για τη Νέα Χρονιά.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ.

 

 

   Τεράστια επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια του συλλόγου μας Παπακανέλλου Δήμητρα, στους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Μersin στην Τουρκία από τις 21/6/2013 έως τις 29/6/2012.

   Η Ελληνίδα αθλήτρια, παρά την πρόσφατη απόκτηση του πρώτου της γιού, κατάφερε και πήρε την πρόκριση για τη συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της. 

  Στους αγώνες στη γείτονα χώρα, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση,  πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ και κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό αγώνα πέμπτη και να μπει στον τελικό. 

   Σημειώνουμε πως αυτή η αποστολή με την Εθνική μας Ομάδα, ήταν για την αθλήτρια μόλις η τρίτη της. Έτσι η εμφάνισή της αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους εκτός της προπονήτριάς της Μαριέλας   Ντάικου η οποία το θεωρούσε «αναμενόμενο σύμφωνα με τη δουλειά που έχει γίνει».

 
 
Designed by Stamatis Kekes (c) 2011 for shooting club Epsilon