ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

 


ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Γ. ΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Δ. ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ    Ο Σκοπευτικός Όμιλος Περιστερίου «ΕΨΙΛΟΝ», υπήρξε το όραμα του Γεωργίου Μαντίδη και της συζύγου του Δήμητρας Παπακανέλλου. Μια ιδέα, μια αγάπη και μια σχέση που πήρε σάρκα και οστά το 2005.
    Το ζευγάρι, με πολύ αγάπη για το άθλημα και πολλούς και καλούς φίλους και υποστηρικτές στο πλευρό του, δημιούργησε με μεράκι το Σύλλογο του Περιστερίου.
    Από τη στιγμή της ίδρυσής του ο Σύλλογος εστίασε το ενδιαφέρον του στα Ολυμπιακά αγωνίσματα της σκοποβολής χωρίς όμως να παραβλέψει και όλους όσους βρέθηκαν στους κόλπους του απλά για να περάσουν καλά κάνοντας σκοποβολή.
    ¨Έτσι λοιπόν σήμερα στο Σκοπευτικό Όμιλο Περιστερίου «ΕΨΙΛΟΝ» καλλιεργούνται όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής με το ίδιο ενδιαφέρον, την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι.
    Μέσα σε λίγα χρόνια το Δ.Σ. του Συλλόγου κατάφερε να προσφέρει στους αθλητές του, σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων έξι θυρίδων στο Περιστέρι και τρείς προπονητές.
    Στο χώρο του σκοπευτηρίου πραγματοποιούνται εκτός από προπονήσεις, σεμινάρια ανάπτυξης και εκπαίδευσης των αθλητών.

    Οι προπονητές του συλλόγου μας είναι ο Γιώργος Μαντίδης που προπονεί στο αγώνισμα της πρακτικής σκοποβολής, η Μαριέλα Ντάικου που προπονεί τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγωνισμάτων του σταθερού στόχου κι ο Ευθύμιος Μίτας που προπονεί τους αθλητές του πήλινου στόχου.

   Οι πόρτες του Σκοπευτικού Ομίλου Περιστερίου «ΕΨΙΛΟΝ» είναι ανοικτές κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00 για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της σκοποβολής από κοντά και να δοκιμάσουν το ταλέντο τους σ’  αυτό, στην Πιπίνου 15 στη Ν. Ζωή στο Περιστέρι.  

 

 

ΤΟ 1o ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΨΙΛΟΝ»

 


 

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ:
ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ:
ΞΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:
ΚΟΥΤΕΛΗ ΝΤΟΛΟΡΕΣ
 
 
Designed by Stamatis Kekes (c) 2011 for shooting club Epsilon